Location
Fort Fraser, British Columbia


Client
Nadleh Whut'en First Nation Council​


Description
2500 square metres of Band administration, health clinic, classroom, recreation and assembly spaces, supported by a community kitchen. Building design is based on a 100+ year facility lifespan, with green building principles grounded in, and inspired by, Passive House design concepts.​


Project Cost
$19.3 million


Status
Completed in October 2016.

NADLEH WHUT'ENNE YAH ADMINISTRATION AND CULTURAL BUILDING

EVANS + WAI ARCHITECTS in Joint Venture

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom